Rólunk mondták

"Amit itt vettem még minden megfogta! Pedig volt közötte gyümölcsfa szőlő meg sziklakerti virág is."

Marika néni, Szolnok
"Az ősszel szőlőlugast csináltam. Olyan kedvesek voltak az eladók, hogy segítettek összerakni milyen fajtákat ültessek, hogy júliustól októberig legyen mit szüretelni. Ki is hajtott mind!"

B. Ferenc, Szolnok
"Itt szoktam mindig venni az árvácskát, petúniát, muskátlit. Szépek, erősek a palánták. Sokkal szebb hamarabb dúsul be a balkonládába, mint azok a tizes pakkok amiket az áruházakban árulnak."

T. Anikó
"Kedvesek az eladók. Mindig elmondják, hogy mit hova ültessek, milyen fekvést, földet igényel. Azt sem felejtik el közölni, ha egy növény nem télálló, ezért vigyem télire fagymentes helyre. Ilyen segítőkészséget máshol nem tapasztaltam."

Juhászné, Szolnok
"Hihetetlen mennyiségű gyümölcsfajtából lehet válogatni. Jó, hogy a weboldalon és a kertészetben is fényképes fajtaleírások könnyítik a választást. Még a gyümölcsfák ültetési módját is elmagyarázták. 5*"

Ádám
"Tavaly vettem kék áfonyát. Eddig már 3x vásároltam máshol. Sosem sikerült életben tartani és addig is csak senyvedt. Hát persze! Mert először itt mondták el hogyan, mibe és hova ültessem. Köszönöm! Hozott pár új ágat és idén már szedtünk róla egy marékkal."

Edina (egy kezdő kertész:-))
"Először azt hittem drága kertészet, mert az multiban 399 Ft-ért vettem csomagolt rózsatövet, itt a Kedvenc kertészetben meg a cserepeset adták 850 Ft-ért. Azért vettem próbaképpen 8 db-ot. A 10 csomagoltból 1 hajtott ki, a cserepesekből mind. Olcsó húsnak..."

Törzsvevőjük Zagyvarékasról
Tavaly ősszel vettem itt egy magnólia bokrot. Már kétszer akkora mint volt. Tavasszal két virág is volt rajta és tenyérnyi leveleket hozott. Csak ajánlani tudom ezt a kertészetet.

Sz. Zsuzsa
"Tisztelt Kertészet! Tegnap megérkeztek a gyümölcsfa csemeték amiket rendeltünk önöktől. Köszönjük szépen gyönyörű, nagy, sok ágas fákat kaptunk. A férjem el is ültette még aznap. Mostmár bánjuk, hogy sárgabarackot nem rendeltünk ebbe a csomagba. Hamarosan leadunk mégegy rendelést."

B. Józsefné, Bihartorda
minden gyümölcsfa megfogta amit vettem. pedig a kertszomszédok azt mondták meg se próbáljak ültetni semmit mert nem marad meg. mondjuk mindent úgy csináltam ahogy mondtátok. még azt a gyökérturbózó gombát is tettem a gödörbe ültetéskor.

botcsinálta kertész
Tisztelt Cím! Szeretnék érdeklődni, hogy kamcsatkai mézbogyót idén még lehet-e Önöknél vásárolni? Korábban már vásároltam Önöktől fügefákat, amelyek szépen fejlődnek.

Tisztelettel: D. I.


Tegnap megkaptam az Önöktől rendelt termékeket és a növényeket is. Nagyon szépek az áfonyák és a szedermálna is. Remélem szeretni fognak itt nálunk és majd bőséges terméssel ajándékoznak meg bennünket! És izgalommal várom majd a gyümölcsfák érkezését is. Szeretném megköszönni a kedvességüket, segítőkészségüket és hozzáértésüket! Mindenkinek bátran fogom ajánlani Önöket! Munkájukhoz további sok sikert kívánok!Üdvözlettel: H. Anita Kiskunhalas
Üdvözletem,..csak most lettem figyelmes,erre a régebbi levélre.... jelzem,hogy még ez év tavaszán,át lett véve mindegyik oltvány,és mind szépen fejlődik azóta... 🙂 ,továbbá,most is adtam le rendelést,őszi szezonra,szőlő és ribizli fajtákat...köszönöm.

Sz. Tivadar Békéscsaba
Tavasszal vettünk 2 áfonyát, 2 mogyorót és mindegyik gyönyörűen fejlődik. Az áfonyákon már termés is volt. Most hortenziákat viszünk és a hozzájuk ajánlott savanyú földet, mert megbízunk magukban.

K.I. Szolnok
Évek óta sehova nem fejlődött az ültetett dió csemetém. Javasoltak egy szert, hogy juttassam a gyökérhez. Feloldottam a port vízben és azon a csövön keresztül amit még ültetéskor tettem a gyökérhez belocsoltam. Működik, mert azóta feltámadt a diófa, szépen fejlődik. Most is viszek 2 zacskóval ebből a szerből az új ültetéshez. Köszönöm

Molnárné
Tisztelt Ügyfélszolgálat !

A mai napon 2016.03.02. kifogástalan állapotban megkaptuk a kért szilvafát. Nagyon köszönjük!

Tisztelettel: P. Gyuláné
sziasztok

a csomagot azt ma átvettem a futártól és nagyón tetszett a füge növény ugyhogy máskór is fógók töletek növényeket rendelni. nagyón jók vagytok

V. Roland
Üdv.Megérkezett ,nagyon köszönöm.Nagyon szépek.Van egy kérdésem ,ha majd szaporodik ,az utódai ,is tulmen málnák lesznek ,ugye?

Dani
Moost bontottam ki a diófámat Már 2 éve keresem a gyüjteményembe a Tiszacsécsi 83 at .Nagyon szép az árú, a csomagolás is hatékony.SOK SIKERT KÍVÁNOK A  WEBÁRUHÁZUKHOZ !

Köszönettel L. Anna
Tisztelt Cím!

Örülök, hogy egy kiválóan felépített, információban gazdag webáruházra találtam Önöknél a https://kerteszetszolnok.eu/ oldalon!

Egy-egy sor csemege szőlőt szeretnék telepíteni a kerítések mentén, de különböző fajtákkal. A fajtákat kiválasztottam, de lenne két kérdésem a rendelés előtt...

...Válaszukat előre is köszönöm!

Üdvözlettel,

K. Zsolt
Köszönöm! A csomagot megkaptam, nagyon örülök neki! Kérdésem, tudnának-e segíteni...

Üdvözlettel: K. Sándor
Köszönöm rendben megkaptam, kiváló minőségben.

Tisztelettel: B. László
Átvettem az oltványokat és már kihajtottak is, Nagyon örülünk, mert tavaly is vásároltunk másutt és azzal nagyon becsaptak, Ez a lányom kedvenc szőlője. Régi szőlőgazda vagyok így dédelgetem őket. Azután érdeklődnék: fágyolka (rezgő)  amit a csokor köré szoktak tenni kapható Önöknél. Továbbá: bronzos buga , fehér kerti krizantém, évelő harangvirág, (színesek) ,estífény kapható?


Üdvözlettel: K. Péter.
Csodálatosan működik a dupla almafa amit vettem nálatok. Két éve ültettem, a Golden oldalon kb. 3 kg volt, a Glosteren 1kg, de gyönyörűek, nagyok  és finomak.

Sz. Zoli Szolnok
Tisztelt Munkatársak!

A facsemetéket a tagnapi nap folyamán megkaptam.
Az árúval, a webáruház szolgáltatásával, figyelmességével, a legmesszebbmenően elégedett vagyok. Köszönöm.

Üdvözlettel K. Jánosné
Tisztelt Hölgyem!

Nagyon köszönöm a gyors és pontos kiszállítást! A csomag megérkezett már el is ültettem a fákat! 🙂

Üdvözlettel R. Irma Tatabánya
Tisztelt Kertészet!


Nagyon szép fákat küldtek.


Köszönettel: Zs. Tibor
Tisztelt Cím!

Köszönöm levelüket. A jelzett időben sértetlenül megkaptam a rendelt csemetéket.

Üdvözlettel: S. György
Nagyon szépen köszönőn a megrendelés sérülés mentesen meg érkezett.tavasszal szeretnék kérni majd datolya szilvát önöktől

tíszteletel Sz. Tibor

Nem találok belépési lehetőséget a vásárlók visszajelzéséhez, ezért itt írom, hogy nagyon szépek voltak a gyümölcsfák, melyeket ősszel megkaptam. Sokkal szebbek, mintha helyben faiskolában vásároltam volna. Köszönöm szépen!

Üdvözlettel: J: Luca
Köszönöm szépen megjött, minden rendben, azota már tovább is utaztak, lassan a célállomás lesznek.

Köszönöm a konstruktív közreműködésüket.

Szép napot mindenkinek.


B. K. Ajtony
Nagyon szépen köszönőn a megrendelés sérülés mentesen meg érkezett.tavasszal szeretnék kérni majd datolya szilvát önöktől 

tíszteletel Sz. Tibor  
Kedves Faiskola!

Éppen megérkeztek a gyönyörű, erős, vidám és ígéretes gyümölcsfa csemetéim - ragyogóan csomagolva!

Nagyon szépen köszönöm, igen lelkes vagyok.

Földbe csak hétvégén kerülnek, de addig lábfürdőt vesznek. Ez van.

Üdvözlettel: Kiss EszterT. Kertészet!


Köszönöm ügyintézésüket,megkaptam a kért gyümölcsfákat, erőteljes szép fák, elégedett vagyok.
Üdvözlettel: Gál Józsefné
Tisztelt Ügyfélszolgálat!
Köszönettel megkaptam a csomagot. Én nagyon szeretem, ha azt csinálják, amit kérek.

Még sok konténeres növény kéne, mézbogyó, szeder, berkenye, hasonlók. ...  8-10 növény kéne.

Köszönöm


B. Sándor

Információküldés a csomagról:


A jul.16-n megrendelt konténeres szőlők megértkeztek. Kösszönöm a gyors intézést. Külön köszönöm, hogy rendkivül gondosan csomagolták.

 

Üdvözlettel: DR T. Csaba
Koszonom szepen, megkaptam a rozsakat.
Nagyon alapos volt a csomagolas 🙂

B. Éva Budapest
Köszönöm!
A virágokat megkaptam épségben.


K. Attiláné
Már kétszer rendeltem tőlük,korrekt ár,kiváló minőség és pontos tudnivalók!

Keresztes E.
Köszönöm ,már meg is éerkezett a rendelt termék! 


Még egyszer köszönöm szépen!      üdvözlettel  Mné!
Tisztelt szállító !


Köszönet ! a szakszerű tájékoztatásért a csomagolásért és a gyors postázásért !!!


A fákat csütörtök délre megkaptam és péntek 16. óráig a tetthelyen az őket megillető módon 

  telepítve lettek!!! 
Remélve a legjobbakat maradok Tisztelettel : K. Pál
Kedves Krisztina!

Nagyon szépen köszönöm a rugalmasságot, ez igen nagy segítség.
Köszönettel: Sz. Attila
Kedves Olga ! Örömmel értesülök a gyors intézkedésről, sok-sok köszönet érte.

V. Nné:Zsóka
Üdvözlöm. Boldog új évet!  Érdeklődöm,hogy Datolya szilva ,vagy kaki szilva,nekem mindegy hogyan hívják,lesz e még a tavasszal?"Tipo" nevüre gondoltam,mert azt nagyon dicsérik!Konténeres ,vagy szabad gyökerű. Önöknél már törzs vásárló vagyok,szeretem a termékeiket,megvagyok nagyon elégedve minden szinten. 1 darab kellene jelen pillanatban tavasszal!

Köszönöm.. D. Béla
Sok kertészetben megfordulok, de nálatok vannak a legszebb rózsák, és a legtöbb fajta! Tavasszal soha nem jövök haza üres kézzel, pedig már nem nagyon van hely

Cs. Mihály
Kedves Kertészeti munkatársak.

A csomagot rendben megkaptam.
Egyúttal szeretném megköszönni a gyorsaságot, ezzel sokat segítettek nekem.

Köszönettel. E. Norbert
Jónapot kivánok. 
Érdeklodni szeretnék, hogy ha Szlovákiába szeretnék rendelni postán keresztul akkor hogy tudnám megvalósítani?


Mennyi a postakoltség?

Meg e éri elkuldetni a csemetéket, nem e szárad ki a foldjuk?


Vagy csak személyesen? és ha igen DACIA LOGAN KOMBI ba ha lehajtom az uléseket beférnek a fák??? KB. olyan 15 fárol lenne szó és még sok aproság, mint pl. Málna, ribizke, egres, áfonya, goji, homoktovis... 


és mindezt osszel vinném el, tehát már mikor lehet ultetni a csemetéket....

csak azért írok most, hogy tudjam mik a feltételek, és hogy elore tudjak rendelni, hogy még kapjak a fáiból....


Hogy miért maguktol???ÁLíTTOLAG A legjobbak.... 🙂


Tisztelettel Norbert F., Szlovákia, Dunaszerdahely...
Köszönöm válaszukat.! Biztos hogy valamit választunk,és a kiszállitás időponja is a legjobb.Minden jót kívánok.
Az előzô évben Önöktől vásárolt ,meggy ,sárgabarack fácskák szép nagyok már.


Józsefné M.
Megérkeztek ma a csemeték, már el is ültettem őket. Köszönöm szépen, hogy ilyen gyönyörűeket kaptam!

További sikeres értékesítést kívánok!
Üdvözlettel: Bné Marika
Tegnap megkaptam a két facsemetét.
Szépnek mutatkoznak.

Köszönöm,a gyors, pontos kiszállítást.


N. Barnabás
Üdvözlöm Önöket!
Már díszitik kertemet az Önök szőlő-kajszi fajtái, ezért bizalommal kérdezem, hogy a most feltörekvő kakiszilvák közűl melyek azok a fajták, amelyek egymást segítik a kölcsönös beporzás tekintetében, ezzel bőséges termésel szereznek örömet gondoskodó gazdájuknak?

Köszönöm szépen!


Tisztelettel: Cs. László
Köszönömszépen a szőllőoltványok megérkeztek biztonságban,melyeket még a délelőtt fojamán elültettem. Szép egészséges növények. Majd mèg körülnézek a növények között. Szép napokat Kívánok!

Üdvözlettel Z. Attils Sándor
Üdvözlöm!

Nagyon tetszettek az előzőleg küldött szőllőoltványok. Még a mai napon rendeltem ugyanojan fajtát és másik fajtákat is.

Üdvözlettel: Záhorszki A.
T.Cím a postát megkaptam,a gyümölcsfákat elültettem,nagyon meg vagyok elégedve,Köszönöm szépen.

Üdv Bihari I.
T. Cím.

Megérkezett a csomag. Nagyon szép rózsákat kaptam, kifogástalanul becsomagolva. Bárcsak más is ilyen körültekintően küldené a termékeit.


Köszönettel Metzné
Tiszteletem!
Tavaly és az azt megelőző évben is önöktől rendeltünk gyümölcsfa csemetéket.
Mindegyik nagyon szépen fejlődik és a szállítás is tökéletes volt.
Érdeklődnék hasonló módon balkon növények rendelhetőségét nem tervezik-e a jövőben?
Bár gondolom a szállításra kényesebbek,mint a csemete fák...
Köszönöm.

Üdvözlettel,Horváth Csaba.
Kedves Olga!

Az ismerősöm valóban jó helyre irányított; meg is köszönöm neki. Az Ön nevét viszont "aranyba lehetne foglalni"! Ilyen segítőkész emberrel, aki ráadásul kiváló szakember, ritkán lehet találkozni. Arról nem beszélve, hogy Ön, kedves Olga ismertelennek segít. Terjeszteni fogom az Ön, ill. a kertészete jó hírnevét. Néhány dolgot ismertem, de így összefoglalva minden világos. Úgy teszek, ahogy Ön tanácsolja.

További szép vasárnapot, és jó egészséget kívánok!


Üdv. Mihály