Támkarók, fatörzsvédők, növénykötözők

Hasznos kiegészítőként támkarók, fatörzsvédők, növénykötözők is beszerezhetők Szolnokon a Kedvenc kert és kerti tó centrumban. Ezek az eszközök a gondos hobbikertész fontos eszközei növények ültetésekor, gondozásakor. Használatukkal elkerülhetők a növények sérülései, amelyet okozhatnak a vadállatok, az erős szél, a fűnyíró, vagy akár a termés nagy súlya is.

Fatörzsvédő
Fatörzsvédő

Facsemete, szőlő-, és bogyósgyümölcs oltvány törzsvédő különböző méretekben

A fás szárú növények, facsemeték, szőlőoltványok, magastörzsű, bogyósgyümölcs oltványok törzsét megóvja a damilos szegélynyíró, fűnyíró, kapa okozta sérülésektől és télen a vadak rágással okozott kártételétől. Kiválóan alkalmas a gyomirtók károsító hatásainak semlegesítésére.

Rugalmas, nem törik, a törzsre egyszerűen felhelyezhető a rögzítő elemnek köszönhetően. Stabilan a helyén marad. Az időjárásnak ellenáll, gondozást nem igényel, nem korhad, hosszú élettartalmú.

törzsvédő

Újrahasznosítható, ezért a környezetet nem terheli.

Méretek:

  • belső átmérő: 100 mm, hosszúság: 100 cm
  • belső átmérő: 55 mm, hosszúság 100 cm
  • belső átmérő: 100 mm, hosszúság 25 cm
  • belső átmérő: 50 mm, hosszúság 25 cm

Vásárolja meg a webáruházban most!

 

Támkaró
Támkaró

Támkaró különböző méretekben

Facsemete, szőlő- és bogyósgyümölcs telepítéshez kiválóan használható támaszték. Alkalmazásával megvédhető a növény a szél, illetve a termés nagy súlya okozta töréskároktól, sérülésektől.

Használata egyszerű. Rugalmas, nem törik, jól megmunkálható, csavarozható, fúrható, az időjárás viszontagságainak ellenáll, gondozást nem igényel, nem korhad, hosszú élettartalmú.

Újrahasznosítható, ezért a környezetet nem terheli.

Méretek:

  • külső átmérő: 26 mm, hosszúság: 130 cm
  • külső átmérő: 26 mm, hosszúság: 160 cm
  • külső átmérő: 50 mm, hosszúság: 130 cm
  • külső átmérő: 50 mm, hosszúság: 160 cm

Vásárolja meg a webáruházban most!

 

Rugalmas kötöző
Rugalmas kötöző

Rugalmas kötöző dísz-, vagy gyümölcstermő növényekhez

Növények – pl. futónövények, facsemeték, szőlőoltványok, bogyósoltványok, palánták – lugashoz, támkaróhoz való rögzítésére, kötözésére alkalmas rugalmas kötözőanyag.

Használata egyszerű és biztonságos. Mivel rugalmas nem sérti meg a növény törzsét, ágait. Hosszú élettartamú, az időjárás viszontagságainak ellenálló.

Kiszerelése: 1 kg

Színe: fekete, zöld

Méretei: külső átmérő: 3 mm, hosszúság: 100 m

Vásárolja meg a webáruházban most!