Gyümölcstermők Webáruháza (gyümölcsfa, szőlő- és bogyósoltvány biztos helyről)

Rendeljen házhoz gyümölcsfa csemetét, szőlő- és bogyósgyümölcs oltványt a Gyümölcstermők Webáruházából! Egyszerű vásárlás, életerős növények, gyors szállítás! Vásárláshoz görgesse le az oldalt és válogasson a fényképes termék kategóriákból!

2021. tavaszi szezonra megrendelést 2020. november 17-től adhat le , amit várhatóan 2021. március 1-től -az optimális ültetési időszakban- postázunk a megrendelések beérkezésének sorrendjében. A kézbesítés várható időpontjának kalkulálásánál vegye figyelembe, hogy a már novemberben, decemberben, januárban és februárban leadott rendeléseket postázzuk először, majd ezt követően jönnek a márciusi és áprilisi rendelések. Ezért érdemes minél hamarabb elküldenie megrendelését.

Fontos! Kérjük mindenképpen pontos, helyesírási hibáktól mentes és napi szinten használt e-mail címet és telefonszámot adjon meg a regisztrációkor, hiszen ezen keresztül fogjuk visszaigazolni a rendelést és jelezni, ha érkezik  csomagja!

Ilyen egyszerű nálunk vásárolni: A vásárlás menete, Így szállítunk mi: Szállítási, fizetési feltételek, Vigyázunk adataira: Adatkezelési elveink, Nálunk vannak jogai: Tájékoztató a fogyasztói jogokról a hatályos Ptk. alapján

Vásárlás előtt mindenképp olvassa el figyelmesen általános szerződési feltételeinket és csak az abban foglaltakat elfogadva vásároljon: Általános szerződési feltételek

Jó vásárlást!