Gyümölcstermők Webáruháza (gyümölcsfa, szőlő- és bogyósoltvány biztos helyről)

Rendeljen házhoz gyümölcsfa csemetét, szőlő- és bogyósgyümölcs oltványt a Gyümölcstermők Webáruházából! Egyszerű vásárlás, életerős növények, gyors szállítás! Vásárláshoz görgesse le az oldalt és válogasson a fényképes termék kategóriákból!

  • Szabadgyökeres növényekre 2022. augusztus 1-től adhat le megrendeléseket, amelyet várhatóan 2022. október 10-től kezdünk postázni a rendelések beérkezésének sorrendjében. Amennyiben hamarabb szeretne telepíteni válogasson a konténeres gyümölcstermők közül.
  • Konténeres gyümölcstermőkre és konténeres dísznövényekre, virághagymákra, gumókra, rizómákra, kiegészítő termékekre folyamatosan vesszük fel a megrendeléseket és postázzuk.

Fontos! Kérjük mindenképpen pontos, helyesírási hibáktól mentes és napi szinten használt e-mail címet és telefonszámot adjon meg a regisztrációkor, hiszen ezen keresztül fogjuk visszaigazolni a rendelést és jelezni, ha érkezik  csomagja!

Ilyen egyszerű nálunk vásárolni: A vásárlás menete, Így szállítunk mi: Szállítási, fizetési feltételek, Vigyázunk adataira: Adatkezelési elveink, Nálunk vannak jogai: Tájékoztató a fogyasztói jogokról a hatályos Ptk. alapján

Vásárlás előtt mindenképp olvassa el figyelmesen általános szerződési feltételeinket és csak az abban foglaltakat elfogadva vásároljon: Általános szerződési feltételek

Jó vásárlást!