Gyümölcstermők Webáruháza (gyümölcsfa, szőlő- és bogyósoltvány biztos helyről)

Rendeljen házhoz gyümölcsfa csemetét, szőlő- és bogyósgyümölcs oltványt a Gyümölcstermők Webáruházából! Egyszerű vásárlás, életerős növények, gyors szállítás! Vásárláshoz görgesse le az oldalt és válogasson a fényképes termék kategóriákból!

  • Szabadgyökeres növényeket is tartalmazó megrendelést 2021. augusztus 2-től adhat le, amit várhatóan 2021. október 18-tól -az optimális ültetési időszakban- postázzuk a megrendelések beérkezésének sorrendjében. A kézbesítés várható időpontjának kalkulálásánál vegye figyelembe, hogy a már augusztusban és szeptemberben leadott rendeléseket postázzuk először, majd ezt követően jönnek az októberben és novemberben leadott rendelések.
  • Szabadgyökeres és konténeres növényeket vegyesen tartalmazó megrendeléseket a szabadgyökeres növényekkel együtt -várhatóan 2021. október 18-tól- postázzuk. Ha a konténeres növényeket hamarabb szeretné megkapni, kérjük külön adja le a megrendelést rájuk.
  • Virághagymákat, gumókat, rizómákat és szabadgyökeres növényeket vegyesen tartalmazó rendeléseket a szabadgyökeres növényekkel együtt -várhatóan 2021. október 18-tól- postázzuk. Ha a virághagymákat, gumókat, rizómákat hamarabb szeretné megkapni, kérjük külön adja le a megrendelést rájuk.
  • Minden olyan rendelést amely szabadgyökeres szőlőoltványokat tartalmaz 2021. 11. 02-től postázunk. Ha a konténeres növényeket, virághagymákat, gumókat, rizómákat, egyéb kiegészítő termékeket hamarabb szeretné megkapni, kérjük külön adja le a megrendelést rájuk.
  • Konténeres gyümölcstermőkre és konténeres dísznövényekre, kiegészítő termékekre folyamatosan vesszük fel a megrendeléseket és folyamatosan postázzuk.
  • Virághagymákat, gumókat, rizómákat és konténeres növényeket, kerti kiegészítőket vegyesen tartalmazó megrendeléseket 2021.  augusztus 23-tól postázzuk. 

Fontos! Kérjük mindenképpen pontos, helyesírási hibáktól mentes és napi szinten használt e-mail címet és telefonszámot adjon meg a regisztrációkor, hiszen ezen keresztül fogjuk visszaigazolni a rendelést és jelezni, ha érkezik  csomagja!

Ilyen egyszerű nálunk vásárolni: A vásárlás menete, Így szállítunk mi: Szállítási, fizetési feltételek, Vigyázunk adataira: Adatkezelési elveink, Nálunk vannak jogai: Tájékoztató a fogyasztói jogokról a hatályos Ptk. alapján

Vásárlás előtt mindenképp olvassa el figyelmesen általános szerződési feltételeinket és csak az abban foglaltakat elfogadva vásároljon: Általános szerződési feltételek

Jó vásárlást!