Gyümölcstermők Webáruháza

Ajándékutalvány - Gyümölcstermők Webáruháza

01613
5 000Ft
Továbbiak hozzáadása
1
Termékadatok

Ajándékutalvány

Digitális ajándékutalvány kizárólag elektronikus formában érhető el. Kiszállításra nem kerül!

A vásárlás követően kap egy e-mailt az ajándékutalvánnyal és a hozzátartozó használati utasításokkal. Az ajándékutalványt Ön tovább küldheti a megajándékozottnak, vagy kinyomtathatja és átadhatja személyesen.

Az ajándékutalvány érvényessége vásárlástól számított 12 hónap.

Webáruházunkban bármelyik terméket lehet utalvánnyal fizetni.

A megajándékozott több megrendelésnél is felhasználhatja fizetőeszközként, amíg az utalvány összege teljesen el nem fogy. Akkor láthatja a fennmaradó egyenleget, ha rákattint az "Ajándékkártya megtekintése" gombra az ajándékkártya megvásárlásakor kapott e-mailben, vagy miután a fizetéskor felhasználja ajándékutalványát.

Például ha Ön rendelkezik egy 20000 forint értékű ajándékutalvánnyal és csak 12000 forintért vásárolt a webáruházban akkor a maradék 8000 forintot legközelebbi vásárlásánál beválthatja.

Figyelem! Az ajándékutalványt kizárólag előreutalással tudja megvásárolni. Tehát vásárláskor ne az utánvét fizetési módot jelölje be, hanem az előreutalást!

Az utaláshoz szükséges tájékoztatót email-ben küldjük! Kérjük addig ne utaljon amíg a pontos utalási információkat, meg nem kapja. Ha freemail vagy citromail fiókkal regisztrált, nézze meg a spam mappát is mert lehet, hogy oda fognak érkezni az emailek.

Termék mentése későbbre