Szállítási információk

  • Szabadgyökeres növényeket is tartalmazó megrendelést tavaszi kiszállításra 2022. november 30. 12:00 órától adhat le, amit várhatóan 2023. március 1-től -az optimális ültetési időszakban- postázzuk a megrendelések beérkezésének sorrendjében. A kézbesítés várható időpontjának kalkulálásánál vegye figyelembe, hogy a már november végén, decemberben, januárban, februárban leadott rendeléseket postázzuk először, majd ezt követően jönnek a márciusban és áprilisban leadott rendelések.
  • Virághagymákat, gumókat, rizómákat és szabadgyökeres növényeket vegyesen tartalmazó rendeléseket a szabadgyökeres növényekkel együtt -várhatóan 2023. március 1-től- postázzuk. 
  • Konténeres gyümölcstermőkre és konténeres dísznövényekre, kiegészítő termékekre folyamatosan vesszük fel a megrendeléseket és 2023. március 1-től postázzuk.
  • Virághagymákat, gumókat, rizómákat és konténeres növényeket, kerti kiegészítőket vegyesen tartalmazó megrendeléseket 2023. március 1-től postázzuk. 

Fontos! Kérjük mindenképpen pontos, helyesírási hibáktól mentes és napi szinten használt e-mail címet és telefonszámot adjon meg a regisztrációkor, hiszen ezen keresztül fogjuk visszaigazolni a rendelést és jelezni, ha érkezik  csomagja!

Ilyen egyszerű nálunk vásárolni: A vásárlás menete, Így szállítunk mi: Szállítási, fizetési feltételek, Vigyázunk adataira: Adatkezelési elveink, Nálunk vannak jogai: Tájékoztató a fogyasztói jogokról a hatályos Ptk. alapján

Vásárlás előtt mindenképp olvassa el figyelmesen általános szerződési feltételeinket és csak az abban foglaltakat elfogadva vásároljon: Általános szerződési feltételek

Jó vásárlást!