Örökzöldek, örökzöld fajták

Különböző örökzöld fajták egy kertbenA különböző örökzöld fajták állandóságot, örökérvényűséget sugallnak a kertben. Ha megfelelő arányban telepítjük lombhullatók növényekkel, akkor nem lesz komor, temetői hangulatú a kert, sőt a sokféle zöld árnyalat csodás hátteret ad a virágos cserjéknek, egynyáriaknak, évelőknek. Télen pedig amikor a növények többsége kopasz, vagy visszahúzódik, akkor is látványos marad az örökzöldekkel beültett kert, egy kis hótakaróval pedig igazán hangulatos téli látvány tárul elénk. Szolnoki kertészetünkben, a Kedvenc kert és kerti tó centrumban szoliternek való örökzöld fajták éppúgy megtalálhatóak, mint a sövények telepítésére alkalmasak. A választékunkban szereplő kúszó örökzöldekkel nagyobb területeket, rézsüket takarhat, tarthat gyommentesen. A kis kertekbe, sziklakertekbe való, lassan növő, vagy törpe örökzöld fajták is állandó részei készletünknek, csakúgy, mint a manapság divatos formára nyírt örökzöldek. Ilyen formanövényekből leginkább törzses gömb, spirál, pom pom, bonsai Leyland ciprusokat, Kecskerágókat, Korallberkenyéket és Tujákat talál nálunk.

Kertészetünk örökzöld növény választéka:

Tűlevelű örökzöldek

Pikkelylevelű örökzöldek

Lomblevelű örökzöldek

Formára nyírt örökzöldek

Az aktuális választékról, méretekről érdeklődjön kertcentrumunkban!

FIGYELEM! Már azok is vásárolhatnak örökzöldjeinkből, akik nem tudnak személyesen bejönni kertcentrumunkba.
2020. márciusától -engedve a sok kérésnek- kibővítettük a Gyümölcstermők Webáruházának választékát postázható méretű örökzöldekkel.
Nézze meg a választékot itt!

Az oldalon szereplő fotók a Kedvenc kert és kerti tó centrum tulajdonát képezik, szerzői védelem alá eső szellemi termékek, melyek engedély nélküli felhasználását, sokszorosítását és terjesztését a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. tv. tiltja.

Kérjük, ha a fotókat szeretné közölni, átvenni, tegyen mellé egy linket, ami ide mutat. Kizárólag ebben az esetben adjuk engedélyünket a közléshez.

Vélemény, hozzászólás?