Járványügyi információk

A koronavírus járvány 3. hullámára tekintettel az alábbiakról tájékoztatjuk vásárlóinkat:

  • A bejelentett március 8-22 közötti korlátozó intézkedések a kertészeteket nem érintik. Ezért a Kedvenc kert és kerti tó centrum 2021. március  8. után is  a normális nyitva tartás szerint hétfőtől péntekig 8 órától 17 óráig, szombaton 8 órától 16 óráig, vasárnap 8 órától 12 óráig tart nyitva.
  • A vásárlás a kertészet 2200 m2-es szabad területén biztonságosan megoldható, a javasolt 2 m-es távolságtartás könnyen kivitelezhető. Azonban kérjük fokozottan ügyeljenek a javasolt távolság megtartására a többi vásárlótól és kollégáinktól is. A maszk orrot, szájat takaró módon való viselése a kertészet teljes területén, külterületen és az irodában is kötelező. Fizetés során kérünk mindenkit, hogy egyszerre csak egy vásárló tartózkodjon az irodában. Erre dolgozóink is kérni a fogják a vásárlókat, kérjük ezt fogadják el és tartsák be!
  • Az irodát és a készpénz forgalommal érintett pultot, kasszát, pénztárgépet, kilincseket, fogókat rendszeresen, naponta többször fertőtlenítjük.
  • A teljes nyitva tartási időben kiszolgálunk mindenféle életkorú vásárlót, azonban kérjük 65 év feletti vásárlóinkat, hogy lehetőség szerint kérjék meg fiatalabb hozzátartozójukat a vásárlásra.
  • Webáruházunk zavartalanul működik.

Köszönjük az együttműködést!