Járványügyi információk

A koronavírus járványra tekintettel az alábbiakról tájékoztatjuk vásárlóinkat:

  • A 71/2020. (III.27.) a kijárás korlátozásról szóló kormány rendelet 4§ (1) a, és i, pontja értelmében kertészeti árudánkban a vásárlás megengedett. 2020. május 4-től a Kedvenc kert és kerti tó centrum a normális nyitva tartás szerint hétfőtől péntekig 8 órától 17 óráig, szombaton 8 órától 16 óráig, vasárnap 8 órától 12 óráig.
  • A vásárlás a kertészet 2200 m2-es szabad területén biztonságosan megoldható, a javasolt 2 m-es távolságtartás könnyen kivitelezhető. Azonban kérjük fokozottan ügyeljenek a javasolt távolság megtartására a többi vásárlótól és kollégáinktól is. Fizetés során kérünk mindenkit, hogy egyszerre csak egy vásárló tartózkodjon az irodában. Erre dolgozóink is kérni a fogják a vásárlókat, kérjük ezt fogadják el és tartsák be!
  • Az irodát és a készpénz forgalommal érintett pultot, kasszát, pénztárgépet, kilincseket, fogókat rendszeresen, naponta többször fertőtlenítjük.
  • A teljes nyitva tartási időben kiszolgálunk mindenféle életkorú vásárlót, azonban kérjük 65 év feletti vásárlóinkat, hogy lehetőség szerint kérjék meg fiatalabb hozzátartozójukat a vásárlásra.
  • Webáruházunk zavartalanul működik.

Köszönjük az együttműködést!