Vigyázat már megint egy szentimentális poszt és még hosszú is!

Ez a nap nekünk más, mint a többi, de te ezt NEM tudod
Másként kelt fel reggel a nap és másként járt a hold!
Köszönts fel hát minket, ha már így együtt vagyunk
S ajándékul fogadd el villám videónk.
Boldog, boldog, boldog születésnapot!🎂


10 ÉVESEK LETTÜNK!
Bizony, ennyi idő eltelt azóta a bizonyos szombat óta, amikor is megnyitotta kapuit a Kedvenc kert és kerti tó centrum! Hogy mi történt 10 év alatt?

Hááát… sokat esett az eső amikor nem kellett volna, de nem esett amikor nagyon vártuk. Rengetegszer volt dögmeleg, de amikor tele volt a kertészet meleg fóliából érkezett friss növényekkel, akkor valahogy mindig éppen jött a fagy. Elvermeltünk sok tízezer szabadgyökeres gyümölcsfát, szőlő-, meg bogyósgyümölcs oltványt, hogy aztán kiássuk és eladjuk őket, vagy becsomagoljuk és elpostázzuk. Felrakodtunk a teherautóra több tízezer díszfát, díszcserjét, örökzöldet, évelőt, tavi-, mediterrán és egynyári növényt, hogy aztán a kertészetben lerakodjuk, csábosan elhelyezzük és eladjuk. Ja közben még locsolgattuk, metszegettük, tisztogattuk, tápoztuk. Eladtunk pár száz raklap virágföldet, tápoldatot, cserepet, balkonládát és még sok egyebet. Tél elején elpakoltunk minden növényt és beszalmáztuk őket, hogy védve legyenek télen, majd tavasz elején leszalmáztuk és visszapakoltuk őket. Isten tudja hány telefont felvettünk, és emailt megírtunk, hogy elmondjuk: -nyitva vagyunk, -zárva leszünk, -ez van, -az nincs, -nem soká érkezik, -ma, -holnap, -jövő héten küldjük a megrendelt növényeket, és -természetesen leadhatja telefonon is a megrendelést, ja és nincs már késő/nem korai még ültetni…
És még annyi nehézség, tanulság és vicces történet volt, van és lesz. De azt hiszem minden régi és jelenlegi kolléga nevében mondhatom, hogy szerettük/szeretjük amit csinálunk! Kicsit hangosabb ünneplést terveztünk, de… a gép most ezt dobta. A járványhelyzet közepén örülünk, hogy egyáltalán nyitva lehetünk és dolgozhatunk, mert a 10 év az felelősség. Felelősség a vásárlóink, a dolgozóink felé. De felelősség a termelők, gyártók felé is, mert ha egyszer ennek a válságnak vége lesz fontos, hogy még meglegyünk egymásnak.
Most ezzel a kis visszaemlékező slideshow-val SZERETNÉNK MEGKÖSZÖNNI MINDEN VÁSÁROLÓNKNAK A BIZALMAT AMIT ÉVRŐL ÉVRE KAPUNK, RÉGI ÉS JELENLEGI MUNKATÁRSAINKNAK PEDIG AZ ÉRTÉKTEREMTŐ MUNKÁT!
Figyelem! Holnap (szombaton) kezdjük a következő 10 év első napját! Ja és nyitva leszünk 8-tól 15 óráig!😉

YouTube player