Josta (Riszméte)

 Josta jellemzői származási hely, érési idő, termésbiztonság, termőképesség, gyümölcs alakja, mérete, színe, betegségeknek való ellenállóság, termőhelyi igények szempontjából.

FIGYELEM! ITT A LEGFRISSEBB HÍR: Már azok is vásárolhatnak nálunk, akik nem tudnak személyesen bejönni kertcentrumunkba.
Megnyílt a Gyümölcstermők Webáruháza, ahol gyümölcsfa csemetéket, szőlő-és bogyósgyümölcs oltványokat és egzotikus gyümölcstermőket vásárolhat online. A csomagokat a Posta szállítja házhoz.
Lépjen be és nézze meg kínálatunkat: Gyümölcstermők Webáruháza

 

Josta
Josta

Josta (ribiszke-köszméte, riszméte)

Származás: Németország

Érési idő: július

Gyümölcs: nagy kerekded bogyójú, kellemes ízű, finoman érződik rajta a fekete ribiszke illata, íze és a köszméte aromája is, kiemelt jelentőségű fajta, friss fogyasztásra és konzervipari célra is alkalmas

Termőképesség: robusztus növekedésű, bőven terem

Vásárolja meg a webáruházban most!

 

Rikö
Rikö

Rikö (ribiszke-köszméte, riszméte)

Származás: Magyarország, 1964., Porpáczy Aladár

Érési idő: július

Gyümölcs: barnásfekete, majd sötétkék, fényes, nagy, kerekded bogyójú, kellemes ízű, enyhe fekete ribiszke illattal, friss fogyasztásra és konzervipari célra is alkalmas

Termőképesség: robusztus növekedésű, meredeken feltörő bokrú, bőven terem, átlag 3,4 kg/bokor

Vásárolja meg a webáruházban most!

A szabad gyökeres gyümölcstermők értékesítése ősszel október 20. körül, tavasszal március 1-én kezdődik! Konténeres (cserepes) növény egész évben kapható és telepíthető.

Az aktuális választékról, méretekről érdeklődjön kertcentrumunkban!

NAGYOBB TERMÉS? SZÁRASSÁGTŰRŐ NÖVÉNYEK? SYMBIVIT!

Vélemény, hozzászólás?