Kiállítunk az I. Otthon és Kert Expo-n

Várunk mindenkit az Otthon és Kert Expo-n április 15-től, 17-ig a Hild téren!

Szolnok és vonzáskörzetének kertészetei közül mi éreztük egyedül úgy, hogy szeretnénk itt találkozni régi vásárlóinkkal és bemutatkozni leendő vevőinknek. Megmutatjuk a tavaszi újdonságokat, és talán kedvet csinálunk a kertészkedéshez.

Biztosan megtalálsz bennünket, mert standunk a Hild tér központi részén helyezkedik el

Klasszul sikerült a stand, bár óriási szélben kellett pakolnunk. Rengeteg növényt és kiegészítőt állítunk ki. Pár ötletadó kiültetést is készítettünk. Gyertek! Az idő is szép lesz.

A stand egy része évelőkkel, rózsákkal, balkon növényekkel

A növényeket igyekeztünk tematikusan elrendezni. A témakörök pedig a következők:

Nincsen kert rózsa nélkül

A zöld örök

Egészség a kertből – gyümölcstermő növények

Évelőkert – több idő a pihenésre

Árnyékos kert

Mediterrán hangulat

Virágzó falak és kerítés

Ezekből talán látható, hogy igen sokféle növényanyaggal készülünk.

Árnyékba, félárnyékba ültethető évelők összeállítása

Gyümölcstermőktől az örökzöldeken át, díszcserjék, árnyéki évelők, futó növények, leanderek, rózsák. Sőt már az első fűszernövényeket, paprika, paradicsom, padlizsán palántákat is bemutatjuk. Szívesen adunk tanácsokat ültetéssel, gondozással kapcsolatban is.

Gyümölcstermő növények csoportja

Várunk mindenkit egy kis nézelődésre, inspirálódásra, vásárlásra! Természetesen a kiállítás ideje alatt a kertészetben, a megszokott helyen, Szolnokon a Thököly út 80. szám alatt is várjuk vásárlóinkat!

A cikk és az oldalon szereplő fotók a Kedvenc kert és kerti tó centrum tulajdonát képezik, szerzői védelem alá eső szellemi termékek, melyek engedély nélküli felhasználását, sokszorosítását és terjesztését a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. tv. tiltja.

Kérjük, ha a cikket, vagy a fotókat szeretné közölni, átvenni, tegyen mellé egy linket, ami ide mutat. Kizárólag ebben az esetben adjuk engedélyünket a közléshez.