Vízalatti növények

Kerti tavat szeretne? A vízalatti növények a kerti tó talán legkevésbé látszó, azonban a leginkább hasznos elemei. Nem csak oxigén termelésük nagyon fontos a halak számára, hanem komfortérzetüket is növeli, mivel szívesen bujkálnak a növények között. Ha szeretnénk, hogy sok halivadék megmaradjon a szaporulatból, akkor is érdemes minél több vízalatti növényt telepíteni, mert ebben találnak menedéket a kis halak. A tó szervesanyag egyensúlyának beállításához is rendkívül fontosak a vízalatti növények, így telepítésükkel csökkenthetjük az algásodást. A Kedvenc kert és kerti tó centrumban találja a legnagyobb vízalatti növény választékot Szolnokon.

VÍZALATTI NÖVÉNY VÁLASZTÉK:

SÜLLŐHINÁR (MYRIOPHILLUM)

TÓCSAGAZ (CERATHOPHILLUM)

RENCE (UTRICULARIA VULGARIS)

CSAVARHÍNÁR (VALISNERIA GIGANTEA)

Az aktuális választékról, méretekről érdeklődjön kertcentrumunkban!

Az oldalon szereplő fotók a Kedvenc kert és kerti tó centrum tulajdonát képezik, szerzői védelem alá eső szellemi termékek, melyek engedély nélküli felhasználását, sokszorosítását és terjesztését a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. tv. tiltja.

Kérjük, ha a fotókat szeretné közölni, átvenni, tegyen mellé egy linket, ami ide mutat. Kizárólag ebben az esetben adjuk engedélyünket a közléshez.