Úszó növények

Kolokánokkal sűrűn benőtt kerti tóKerti tavat szeretne? Az úszó növényeket több szempontból is fontos telepíteni a kerti tóban. Árnyékoló funkciójuk miatt a nem engedik túlzottan felmelegedni a tavat. Az úszó növények gátolják az algásodást is, mivel nem csak hogy nem engedik napfényhez jutni az algákat, de el is szívják a szerves anyagot előlük a vízből. Nem utolsó sorban pedig az úszó növények igen dekoratívak, természetes hatást adnak a kerti tónak. Úszó növényekből a legnagyobb választékot Szolnokon a Kedvenc kert és kerti tó centrumban találja. Mindig életerős növényekből választhat, és még szaktanáccsal is ellátjuk, az úszó növények igényeivel, gondozásával kapcsolatban.

 

KOLOKÁN (STRATOIDES ALOIDES)

Kolokán (Stratoides Aloides)

 

 

BÉKATUTAJ (HYDROCHARIS MORSUS-RANAE)

Az aktuális választékról, méretekről érdeklődjön kertcentrumunkban!

Az oldalon szereplő fotók a Kedvenc kert és kerti tó centrum tulajdonát képezik, szerzői védelem alá eső szellemi termékek, melyek engedély nélküli felhasználását, sokszorosítását és terjesztését a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. tv. tiltja.

Kérjük, ha a fotókat szeretné közölni, átvenni, tegyen mellé egy linket, ami ide mutat. Kizárólag ebben az esetben adjuk engedélyünket a közléshez.