Kertészeti áruház megnyitó hétvége

Hamarosan megnyílik a vadonatúj Kedvenc Kertcentrum kertészeti áruház. Ebből az alkalomból ünnepi megnyitó hétvégét szervezünk. Mindenkit érdekes programokkal, klassz ajándékokkal, és ütős akciókkal várunk a megnyitó hétvégén, 2023. szeptember 29-től október 1-ig (péntek, szombat, vasárnap)! 

YouTube player

 

Ezen az izgalmas hétvégén, minden kertbarátnak, a kertészkedés és a növények szerelmeseinek nálunk a helye. Kertészeti áruház címe: 5000 Szolnok, Thököly út 80.

Különleges akciókkal is készülünk, érdemes kihasználni ezt a lehetőséget!

Az ünneplés részeként minden kedves vásárlónknak ajándékot adunk, amely a vásárlást követően a helyszínen az email cím regisztrálása után válik elérhetővé. 

Programok:

Szeptember 29., Péntek (8:00-17:00)

Az egész nap folyamán minden vásárlónk ajándékot kap a helyszíni email regisztráció után.

17:00 órától Szomorú Miklós előadásával várunk mindenkit, melynek címe: “Szeress a kertben lenni!”.

Szomorú Miklós okleveles kertészmérnök előadása a szolnoki kertészeti áruházban

Szomorú Miklós okleveles kertészmérnök, az Egy kertész Kertje Pilisszentkereszten oldal népszerű kertésze, a Spektrum Home Álomkertek kertészeti tanácsadója. Az előadás környezettudatos kertészkedésről, kertépítésről és kertfenntartásról szól, és az előadás után lehetőség lesz kérdéseket feltenni az előadónak.

Az előadás ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A résztvevők létszáma limitált. Regisztrálni az alábbi oldalon lehet: Regisztráció:  2023. 09. 25-től  itt.

Regisztráció: Sajnos a rendelkezésre álló helyek elfogytak. Lemaradt az előadásról? Ne szomorkodjon! Fogunk rendszeresen ilyen előadásokat tartani 🙂

Szeptember 30., Szombat (8:00-16:00)

Az egész nap folyamán minden vásárló ajándékot kap a helyszíni email regisztráció után.

8:00-16:00 óra között ősszel érő gyümölcsök kóstolóval egybekötött szűkített fajtabemutatója várja az érdeklődőket.

Itt az alkalom, hogy ne csak képről és leírásokból válassza ki a telepítenő gyümölcsfajtákat, hanem kezébe fogja, megkóstolja.

Október 1. , Vasárnap (8:00-12:00)

Az egész nap folyamán minden vásárló ajándékot kap a helyszíni email regisztráció után.

10:00 órától Tavaszi hagymás virágok ültetési bemutatója

Hogyan lehet kora tavasztól júniusig folyamatosan virágzó cserepünk, vagy balkonládánk? Tavaszi hagymás virágok ültetése cserépbe, balkonládába lasagne módszerrel! Mutatunk néhány  jól  bevált fajtapárosítást is.

Ne hagyják ki ezt a kivételes alkalmat!

Ismerjék meg új áruházunkat, aknázzák ki az akciókban rejlő lehetőségeket, vadásszák le ajándékainkat és szerezzenek új kertészeti ismereteket egy jó hangulatú hétvégén!