Gyümölcstermők Webáruháza

FLORIMO - Orchidea tápoldat 250 ml

5999500435489
940Ft
Továbbiak hozzáadása
1
Termékadatok

Florimo Orchidea tápoldat – A Tökéletes Életre Ébredő Orchideákért

Üdvözöljük a Florimo Orchidea tápoldat világában, ahol a természetes összetevők és a szakértői gondoskodás találkoznak, hogy segítsenek orchideáinak a legjobb formájukban ragyogni. A Florimo Orchidea tápoldat egyedülálló formulája az orchideák különleges igényeire van optimalizálva, gondoskodva róla, hogy növényei egészségesek, virágzók és gyönyörűek legyenek.

Miért válassza a Florimo Orchidea tápoldatot?

Természetes összetevők:

 • A Florimo Orchidea tápoldat kizárólag természetes alapanyagokból készül, biztosítva ezzel a növényei számára a szükséges tápanyagokat anélkül, hogy káros vegyszereket tartalmazna. A kiváló minőségű összetevők biztosítják az orchideák egészséges növekedését és fejlődését.
Egyedi Kiegyensúlyozott Formula:
 • A Florimo szakértői csapata hosszú kutatások és fejlesztések eredményeként alkotta meg a tápoldat egyedi formuláját, amely kiegyensúlyozott arányban tartalmazza a nitrogént, foszfort és káliumot. Ez az optimális keverék elősegíti az erős gyökérfejlődést, a virágzási stimulációt és az egészséges lombozatot.
Gyors Felszívódás és Hatékonyság:
 • A Florimo Orchidea tápoldat gyorsan felszívódik a növény gyökerein keresztül, biztosítva, hogy az orchideák azonnal profitáljanak a tápanyagokból. Ennek eredményeként a felhasználók gyors és látványos eredményeket tapasztalhatnak, ahogy növényeik egészségesebben fejlődnek.
Tartós és Környezetbarát Csomagolás:
 • Figyelünk a környezetvédelemre is.
  A Florimo Orchidea tápoldatot tartós és környezetbarát csomagolásban kínáljuk, biztosítva, hogy a vásárlóink ne csak a termék minőségét, hanem környezettudatos választásukat is értékelhessék.
Válassza a Florimo Orchidea tápoldatot, és élvezze orchideái egészséges és látványos növekedését! A természet ereje és a szakértői gondoskodás egyesül ebben a csodálatos tápoldatban, hogy orchideái a lehető legjobb formában tündököljenek.

Összetevők:

Orchidea-specifikus Nitrogén-Blend:
 • A Florimo Orchidea tápoldat egyedülálló nitrogén-keveréke az orchideák speciális igényeire van szabva. A nitrogén kulcsszerepet játszik a növények zöld lombozatának kialakításában, miközben elősegíti az egészséges növekedést és a virágok intenzív színét.
Foszfor-Dúsított Kivonatok:
 • A tápoldat tartalmazza a foszfor dúsított kivonatokat, amelyek elengedhetetlenek a virágzási folyamatokhoz és a gyökérfejlődéshez. Ez az összetevő segíti az orchideákat a virágok intenzív kifejlődésében és a gyökérrendszerük erősítésében.
Kálium-Gazdag Formula:
 • A kálium kiválóan alkalmazkodik az orchideák szükségleteihez, segítve a víz háztartásuk szabályozását és az ellenálló képességüket. Ezáltal az orchideák ellenállóbbak lesznek a stresszhatásokkal és az időjárási változásokkal szemben.
Mikroelemek:
 • A Florimo Orchidea tápoldat kiegyensúlyozottan tartalmaz mikroelemeket, mint például a vas, mangán, cink és bór. Ezek az elemek elengedhetetlenek a növények egészséges fejlődéséhez, mivel részt vesznek a fotoszintézis folyamatokban és a tápanyagok hatékony felszívódásában.
Algakivonatok:
 • Az algakivonatok gazdagok a növények számára hasznos mikroelemekben és aminosavakban. Ezek elősegítik az egészséges növekedést, valamint támogatják a növények ellenálló képességét a különböző kórokozókkal és környezeti stresszorokkal szemben.
Huminsavak:
 • A huminsavak növelik a talaj termékenységét és segítik a tápanyagok jobb felszívódását a gyökerek által. Ezáltal elősegítik az orchideák optimális táplálását és fejlődését.
Makroelemek:
 • A Florimo Orchidea tápoldat tartalmazza az alapvető makroelemeket, mint például a kalcium, magnézium és ként. Ezek az elemek kulcsfontosságúak az orchideák egészséges növekedéséhez és fejlődéséhez.
Ezek az összetevők egyedi keveréke biztosítja, hogy a Florimo Orchidea tápoldat minden szempontból kielégítse az orchideák szükségleteit, és elősegítse, hogy növényei egészségesek, virágzók és gyönyörűek legyenek.

Adagolás:

Tavasztól őszig hetente, télen 3 hetente, 1 kupak (35 ml)/3 liter öntözővíz töménységben. Kerüljük a túladagolást! A tömény oldat a növényen perzselést okozhat.

Kiszerelés: 0,25 l

Egységár: 3760 Ft / l

Termék mentése későbbre