Gyümölcstermők Webáruháza

Bactofil biológiai talajaktivátor, a jobb termésért

5999881824032
1 895Ft
Továbbiak hozzáadása
1
Termékadatok
Mérete: januártól decemberig

Speciálisan a kiskerti gyümölcsfák, szőlő- és bogyósgyümölcs oltványok, díszfák, -bokrok talajának a kezelésére kifejlesztett hasznos talajbaktériumokat tartalmazó por.

Hatása: A Bactofil porban lévő természetes baktériumtörzsek komplex hatásuk révén optimális feltételeket teremtenek a növények számára. Ezáltal szebben, gyorsabban fejlődnek a növények, korábban termőre fordulnak a gyümölcsfák, szőlő- és bogyósgyümölcs oltványok, a termés pedig jobban tárolható, kíváló ízharmóniájú lesz.

Felhasználás: A vízben oldódó tasakokat felbontás nélkül kell a vízbe tenni, az oldódás után egyenletesen a talajfelszínre, vagy az ültetőgödörbe juttatni locsolóval, vagy permetezővel. Talajfelszínre történő locsolás esetén gondoskodni kell a talaj felső rétegének a beforgatásáról, hogy a természetes és hasznos talajbaktériumok minél előbb bejussanak a talajba. A doboz hátoldalán részletes felhasználási útmutató található.

Összetétele: Azospirillum lipoferum, Azotobacter vinelandii, Bacillus megaterium, Bacillus circulans, Bacillus subtilis, Pseudomonas fluorescens, Micrococcus roseus mikroorganizmus-variánsokat, továbbá makro- és mikroelemeket, a mikroorganizmusok által bioszintetizált enzimeket és más hatóanyagokat (növekedésserkentők, növényi hormonok, vitaminok) tartalmazó tenyészet.

Kiszerelés: 2 db 5 g-os tasakot tartalmaz egy doboz, amely összesen 200 négyzetméter földterület kezelésére elég.

A BactoFil por teljesen veszélytelen a felhasználókra, a fogyasztókra, és a környezetre egyaránt, ezért biológiai termesztésben is felhasználható.

Egységár: 145 Ft/gramm

Biztonsági adatlap

Termék mentése későbbre