Rólunk

A Kedvenc kert és kerti tó centrum, a legújabb szolnoki kertészet, 2010 áprilisában nyitotta meg kapuit a növények szerelmesei, az otthonukat, kertjüket szépíteni vágyó kertészkedők, hobbikertészek előtt.

A Kedvenc Kert és kerti tó centrum olyan szolnoki kertészet, ahol megtalálhatóak örökzöldek, egynyári növények, évelők, sziklakerti, balkon, és mediterrán növények, díszfák és díszcserjék, illetve tavi növények.

Egyedülálló választékot találhat rózsafélékből, gyümölcsfa csemetékből, szőlő- és bogyósgyümölcs oltványokból is.

Mindezek mellett a kínálatban vannak még különböző típusú virágföldek, termésnövelők, eredést segítő termékek, tápoldatok, táprudak, gyeptápok, illetve egyéb kerthez és kerti tóhoz szükséges kiegészítők, úgymint cserepek, balkonládák, támkarók, fatörzsvédők, rugalmas kötözők, tavi növénykosarak, tavi halak, haleledelek, tavi szivattyúk, és szűrők stb.

A Kedvenc kert és kerti tó centrum olyan szolnoki kertészet, ahol kiemelten fontosnak tartjuk a személyes tanácsadást. Segítséget nyújtunk az igényeknek, ültetési helynek, fekvésnek megfelelő növények kiválasztásában, továbbá hasznos tanácsokkal látjuk el vásárlóinkat a növények telepítésével, gondozásával kapcsolatban.

Újdonság! 2013 ősze óta már azok is vásárolhatnak szabadgyökeres gyümölcsfa csemetéket, szőlőoltványokat, bogyósgyümölcs termő növényeket, illetve a telepítésükhöz szükséges kiegészítő termékeket, akik nem tudnak ellátogatni személyesen a Kedvenc kert és kerti tó centrum szolnoki kertészetbe. Megnyílt a Gyümölcstermők webáruháza!

Rendelje házhoz gyümölcstermő növényeit. Egyszerű megrendelés, gyors, pontos szállítás, életerős, fajtaazonos növények!

Vásároljon most online vagy látogasson meg bennünket személyesen!

Szeretettel várjuk!

Vélemény, hozzászólás?