Hagymás, gumós növények

Tavaszi hagymás növényekLépjünk túl’ a járda mellé sorban ültetett nárciszon, alkalmazzuk ezeket a növényeket profin! Mindig szabálytalan csoportokba ültessük és ismétlődjenek a fajták, így lesz természetes, harmonikus az ágyás.

A tavaszi hagymások jól használhatóak frissen beültetett kertekben -gyorsan, lenyűgöző hatást érhetünk el velük- amíg a többi növény nem tölti be az ágyásokat. Későn kihajtó évelők és cserjék közé foltokban telepítve pedig gondoskodnak a területen a tavaszi virágzási csúcsról. Nyár elején rendszerint visszahúzódnak, ezért olyan növényekkel társítsuk, amelyek virágzása, bokrosodása ezt ellensúlyozza, vagy a helyükre egynyári virágok kerüljenek, így nem marad üres folt az ágyásban.

Figyelem! Már azok is vásárolhatnak hagymás, gumós növényeket és kiegészítőket nálunk, akik nem tudnak személyesen bejönni kertcentrumunkba.

  A Gyümölcstermők Webáruházában, ahol szabadgyökeres gyümölcsfa csemetéket, szőlő-és bogyósgyümölcs oltványokat vásárolhat online, bővítettük a kínálatunkat hagymás, gumós növényekkel. A csomagokat a Posta szállítja házhoz.

Lépjen be és nézze meg kínálatunkat: Gyümölcstermők Webáruháza

Nárcisz fajták

Csillagvirág fajták

Tulipán fajták

Tőzike fajták

Jácint fajták

Korbácsliliom fajták

Liliom fajták

Császárkorona fajták

Krókusz fajták

Az aktuális választékról érdeklődjön kertcentrumunkban!