Rólunk mondták

"Amit itt vettem még minden megfogta! Pedig volt közötte gyümölcsfa szőlő meg sziklakerti virág is."

Marika néni, Szolnok
"Az ősszel szőlőlugast csináltam. Olyan kedvesek voltak az eladók, hogy segítettek összerakni milyen fajtákat ültessek, hogy júliustól októberig legyen mit szüretelni. Ki is hajtott mind!"

B. Ferenc, Szolnok
"Itt szoktam mindig venni az árvácskát, petúniát, muskátlit. Szépek, erősek a palánták. Sokkal szebb hamarabb dúsul be a balkonládába, mint azok a tizes pakkok amiket az áruházakban árulnak."

T. Anikó
"Kedvesek az eladók. Mindig elmondják, hogy mit hova ültessek, milyen fekvést, földet igényel. Azt sem felejtik el közölni, ha egy növény nem télálló, ezért vigyem télire fagymentes helyre. Ilyen segítőkészséget máshol nem tapasztaltam."

Juhászné, Szolnok
"Hihetetlen mennyiségű gyümölcsfajtából lehet válogatni. Jó, hogy a weboldalon és a kertészetben is fényképes fajtaleírások könnyítik a választást. Még a gyümölcsfák ültetési módját is elmagyarázták. 5*"

Ádám
"Tavaly vettem kék áfonyát. Eddig már 3x vásároltam máshol. Sosem sikerült életben tartani és addig is csak senyvedt. Hát persze! Mert először itt mondták el hogyan, mibe és hova ültessem. Köszönöm! Hozott pár új ágat és idén már szedtünk róla egy marékkal."

Edina (egy kezdő kertész:-))
"Először azt hittem drága kertészet, mert az multiban 399 Ft-ért vettem csomagolt rózsatövet, itt a Kedvenc kertészetben meg a cserepeset adták 850 Ft-ért. Azért vettem próbaképpen 8 db-ot. A 10 csomagoltból 1 hajtott ki, a cserepesekből mind. Olcsó húsnak..."

Törzsvevőjük Zagyvarékasról
Tavaly ősszel vettem itt egy magnólia bokrot. Már kétszer akkora mint volt. Tavasszal két virág is volt rajta és tenyérnyi leveleket hozott. Csak ajánlani tudom ezt a kertészetet.

Sz. Zsuzsa
"Tisztelt Kertészet! Tegnap megérkeztek a gyümölcsfa csemeték amiket rendeltünk önöktől. Köszönjük szépen gyönyörű, nagy, sok ágas fákat kaptunk. A férjem el is ültette még aznap. Mostmár bánjuk, hogy sárgabarackot nem rendeltünk ebbe a csomagba. Hamarosan leadunk mégegy rendelést."

B. Józsefné, Bihartorda
minden gyümölcsfa megfogta amit vettem. pedig a kertszomszédok azt mondták meg se próbáljak ültetni semmit mert nem marad meg. mondjuk mindent úgy csináltam ahogy mondtátok. még azt a gyökérturbózó gombát is tettem a gödörbe ültetéskor.

botcsinálta kertész
Tisztelt Cím! Szeretnék érdeklődni, hogy kamcsatkai mézbogyót idén még lehet-e Önöknél vásárolni? Korábban már vásároltam Önöktől fügefákat, amelyek szépen fejlődnek.

Tisztelettel: D. I.


Tegnap megkaptam az Önöktől rendelt termékeket és a növényeket is. Nagyon szépek az áfonyák és a szedermálna is. Remélem szeretni fognak itt nálunk és majd bőséges terméssel ajándékoznak meg bennünket! És izgalommal várom majd a gyümölcsfák érkezését is. Szeretném megköszönni a kedvességüket, segítőkészségüket és hozzáértésüket! Mindenkinek bátran fogom ajánlani Önöket! Munkájukhoz további sok sikert kívánok!Üdvözlettel: H. Anita Kiskunhalas
Üdvözletem,..csak most lettem figyelmes,erre a régebbi levélre.... jelzem,hogy még ez év tavaszán,át lett véve mindegyik oltvány,és mind szépen fejlődik azóta... 🙂 ,továbbá,most is adtam le rendelést,őszi szezonra,szőlő és ribizli fajtákat...köszönöm.

Sz. Tivadar Békéscsaba
Tavasszal vettünk 2 áfonyát, 2 mogyorót és mindegyik gyönyörűen fejlődik. Az áfonyákon már termés is volt. Most hortenziákat viszünk és a hozzájuk ajánlott savanyú földet, mert megbízunk magukban.

K.I. Szolnok
Évek óta sehova nem fejlődött az ültetett dió csemetém. Javasoltak egy szert, hogy juttassam a gyökérhez. Feloldottam a port vízben és azon a csövön keresztül amit még ültetéskor tettem a gyökérhez belocsoltam. Működik, mert azóta feltámadt a diófa, szépen fejlődik. Most is viszek 2 zacskóval ebből a szerből az új ültetéshez. Köszönöm

Molnárné
Tisztelt Ügyfélszolgálat !

A mai napon 2016.03.02. kifogástalan állapotban megkaptuk a kért szilvafát. Nagyon köszönjük!

Tisztelettel: P. Gyuláné
sziasztok

a csomagot azt ma átvettem a futártól és nagyón tetszett a füge növény ugyhogy máskór is fógók töletek növényeket rendelni. nagyón jók vagytok

V. Roland
Üdv.Megérkezett ,nagyon köszönöm.Nagyon szépek.Van egy kérdésem ,ha majd szaporodik ,az utódai ,is tulmen málnák lesznek ,ugye?

Dani
Moost bontottam ki a diófámat Már 2 éve keresem a gyüjteményembe a Tiszacsécsi 83 at .Nagyon szép az árú, a csomagolás is hatékony.SOK SIKERT KÍVÁNOK A  WEBÁRUHÁZUKHOZ !

Köszönettel L. Anna
Tisztelt Cím!

Örülök, hogy egy kiválóan felépített, információban gazdag webáruházra találtam Önöknél a http://kerteszetszolnok.eu/ oldalon!

Egy-egy sor csemege szőlőt szeretnék telepíteni a kerítések mentén, de különböző fajtákkal. A fajtákat kiválasztottam, de lenne két kérdésem a rendelés előtt...

...Válaszukat előre is köszönöm!

Üdvözlettel,

K. Zsolt
Köszönöm! A csomagot megkaptam, nagyon örülök neki! Kérdésem, tudnának-e segíteni...

Üdvözlettel: K. Sándor
Köszönöm rendben megkaptam, kiváló minőségben.

Tisztelettel: B. László
Átvettem az oltványokat és már kihajtottak is, Nagyon örülünk, mert tavaly is vásároltunk másutt és azzal nagyon becsaptak, Ez a lányom kedvenc szőlője. Régi szőlőgazda vagyok így dédelgetem őket. Azután érdeklődnék: fágyolka (rezgő)  amit a csokor köré szoktak tenni kapható Önöknél. Továbbá: bronzos buga , fehér kerti krizantém, évelő harangvirág, (színesek) ,estífény kapható?


Üdvözlettel: K. Péter.
Csodálatosan működik a dupla almafa amit vettem nálatok. Két éve ültettem, a Golden oldalon kb. 3 kg volt, a Glosteren 1kg, de gyönyörűek, nagyok  és finomak.

Sz. Zoli Szolnok
Tisztelt Munkatársak!

A facsemetéket a tagnapi nap folyamán megkaptam.
Az árúval, a webáruház szolgáltatásával, figyelmességével, a legmesszebbmenően elégedett vagyok. Köszönöm.

Üdvözlettel K. Jánosné
Tisztelt Hölgyem!

Nagyon köszönöm a gyors és pontos kiszállítást! A csomag megérkezett már el is ültettem a fákat! 🙂

Üdvözlettel R. Irma Tatabánya
Tisztelt Kertészet!


Nagyon szép fákat küldtek.


Köszönettel: Zs. Tibor
Tisztelt Cím!

Köszönöm levelüket. A jelzett időben sértetlenül megkaptam a rendelt csemetéket.

Üdvözlettel: S. György
Nagyon szépen köszönőn a megrendelés sérülés mentesen meg érkezett.tavasszal szeretnék kérni majd datolya szilvát önöktől

tíszteletel Sz. Tibor