Ahol találkozhatnak velünk a kertészeten kívül.

Fontos őszi cikk kertészkedőknek a sövényről

A most megjelent őszi Presztízs magazinban egy egész cikket szentelünk a sövényeknek. Olyan szerteágazó témáról van szó, hogy így is csak néhány fontos dologról eshetett szó. Azonban arra mindenképp jó, hogy az aki épp sövény telepítésén gondolkodik ráeszméljen nehéz döntés a sövény fajta kiválasztása. 

A Presztízs magazinban minden kertészeti szezonban jelenik meg cikkünk a hobbikertészek számára aktuális és hasznos tanácsokkal. A magazin ingyenes, akár nálunk a Kedvenc kert és kerti tó centrumban is hozzá lehet jutni. Forgassák haszonnal!

A teljes magazin itt érhető el.

sövény telepítés

 

Nyári kerti tippek a Presztízsben

Sok pozitív visszajelzés érkezik a Presztízs magazinban megjelenő cikkeinkkel kapcsolatban. Szüksége van egy ilyen hiánypótló magazinra Szolnoknak és vonzáskörzetének és benne hobbikertészeknek szóló hasznos írásokra. 

Igyekszünk most is aktuális, nyári, kerti tippeket megosztani az olvasókkal. Górcső alá vesszük a mostanság igen népszerű félcserjét a levendulát. Gondozási, fajtaválasztási, metszési tippeket adunk. Megoldást nyújtunk minden kerti tó tulajdonos rémálmára az algásodásra. Segítünk abban is, hogy a nyáron kertészetben vásárolt növények károsodás nélkül otthonra találjanak a kertben. 

Keressék az ingyenes Presztízs magazint a megszokott terjesztési helyeken és nálunk is a Kedvenc kert és kerti tó centrumban. 

A teljes magazin itt érhető el.

nyári kerti tippek

Tavaszi kerti tippek- Presztízs magazin

Már alig vártuk, hogy végre eltűnjön a későn jött hó és elkezdhessünk kertészkedni. Íme a szokásos cikkünk hobbikertészeknek benne érdekes tavaszi kerti tippek és témák. Olvassa kertészkedés előtt, után és a kertészkedés alatti pihenés közben is. 

Témáink:

  • Ha diófa telepítését fontolgatja mire érdemes figyelnie
  • Töltsük meg élettel a balkonládákat!
  • Metszési alapok

Az aktuális Presztízs magazint keresse a megszokott terjesztési helyeken és nálunk a Kedvenc kert és kerti tó centrumban. 

tavaszi kerti tippek   

Őszi cikkünk kertészkedőknek a Presztízs magazinban

Őszbe fordul a kert, de a kertészkedők még nem pihenhetnek, hiszen az ültetések ideje csak most érkezett el.

Az idei év utolsó cikkében ezeknek a tennivalóknak járunk utána. Gyepet telepítünk, ősszel díszítő növényekkel vidítjuk fel a kertet és szőlőlugashoz adunk tanácsokat. Kertészkedjenek velünk és a Presztízs magazinnal ősszel is.

Az ingyenes Presztízs magazint keressék nálunk a Kedvenc kert és kerti tó centrumban. Jó olvasást, hasznos kertészeti tippeket kívánunk az őszi napokra.

 

 

 

 

 

Nyári cikkünk a Presztízs magazinban

Talán mondhatjuk már hagyománynak, hogy a Presztízs magazinban minden kertészeti szezonban megjelenik írásunk, sok hasznos tippel a hobbi kertészeknek. Most sincs ez másképp és témánk ezúttal is időszerű: Hogyan tehetjük kellemes nyaralás helyszínévé saját kertünket.

Csak aztán nehogy mindenki otthon maradjon a tengerpart helyett 🙂

Keressék, olvassák az ingyenes Presztízs magazint! Nálunk a kertészetben is beszerezhető!

 

Megjelent cikkünk a nyári Presztízs magazinban!

Minden kertészkedőnek hasznos nyári praktikákról írtunk a Presztízs magazin most megjelent számában. Jó, nyári olvasnivaló, akár a strandon, akár egy árnyékos helyen a teraszon. Keressék a legfrissebb számot akár nálunk is.

20160616105158-presztizs-nyar-page01PRESZTIZS_NYAR__Page50

Kiállítunk a Helyi Termékek Vásárán

Kiállítunk és virágvásárt tartunk a Helyi Termékek Vásárán május 8-án 8 órától, 14 óráig a Hild téren.

Várunk mindenkit aki szeretné beültetni a egynyári virágokkal, évelőkkel, rózsákkal a balkonládáit, ágyásait.

Szakértő tanácsadás is jár a növényekhez

Teljes választékot hozunk

  • balkonnövényekből: begónia, bársonyvirág, petúnia, muskátli, verbéna, porcsinrózsa, mézvirág, napvirág, vinca, stb.
  • rózsákból: futó, angol, teahibrid, bokor, park, mini, talajtakaró, magastörzsű, történelmi, stb.
  • évelőkből: árnyékba, napra
  • leanderekből: szimpla és telt virágú
Az időjárás is kedvez a vásárlóknak, nézelődőknek

Várunk minden kertbarátot, virágkedvelőt!

Kiállítunk az I. Otthon és Kert Expo-n

Várunk mindenkit az Otthon és Kert Expo-n április 15-től, 17-ig a Hild téren!

Szolnok és vonzáskörzetének kertészetei közül mi éreztük egyedül úgy, hogy szeretnénk itt találkozni régi vásárlóinkkal és bemutatkozni leendő vevőinknek. Megmutatjuk a tavaszi újdonságokat, és talán kedvet csinálunk a kertészkedéshez.

Biztosan megtalálsz bennünket, mert standunk a Hild tér központi részén helyezkedik el

Klasszul sikerült a stand, bár óriási szélben kellett pakolnunk. Rengeteg növényt és kiegészítőt állítunk ki. Pár ötletadó kiültetést is készítettünk. Gyertek! Az idő is szép lesz.

A stand egy része évelőkkel, rózsákkal, balkon növényekkel

A növényeket igyekeztünk tematikusan elrendezni. A témakörök pedig a következők:

Nincsen kert rózsa nélkül

A zöld örök

Egészség a kertből – gyümölcstermő növények

Évelőkert – több idő a pihenésre

Árnyékos kert

Mediterrán hangulat

Virágzó falak és kerítés

Ezekből talán látható, hogy igen sokféle növényanyaggal készülünk.

Árnyékba, félárnyékba ültethető évelők összeállítása

Gyümölcstermőktől az örökzöldeken át, díszcserjék, árnyéki évelők, futó növények, leanderek, rózsák. Sőt már az első fűszernövényeket, paprika, paradicsom, padlizsán palántákat is bemutatjuk. Szívesen adunk tanácsokat ültetéssel, gondozással kapcsolatban is.

Gyümölcstermő növények csoportja

Várunk mindenkit egy kis nézelődésre, inspirálódásra, vásárlásra! Természetesen a kiállítás ideje alatt a kertészetben, a megszokott helyen, Szolnokon a Thököly út 80. szám alatt is várjuk vásárlóinkat!

A cikk és az oldalon szereplő fotók a Kedvenc kert és kerti tó centrum tulajdonát képezik, szerzői védelem alá eső szellemi termékek, melyek engedély nélküli felhasználását, sokszorosítását és terjesztését a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. tv. tiltja.

Kérjük, ha a cikket, vagy a fotókat szeretné közölni, átvenni, tegyen mellé egy linket, ami ide mutat. Kizárólag ebben az esetben adjuk engedélyünket a közléshez.

 

 

Tippek tavaszi kertészkedéshez – Presztízs magazin cikk

Tavaszi presztízs magazinban megjelenő cikkünk az árnyékba ültethető növényekről, a rózsák virágágyásokban való felhasználási lehetőségeiről és egyszerűen termeszthető gyümölcstermő növényekről szól. Reméljük ezúttal is sikerült hasznos tanácsokkal ellátni a hobbikertészeket.