Gyümölcstermők Webáruháza (gyümölcsfa, szőlő- és bogyósoltvány biztos helyről)

Rendeljen házhoz gyümölcsfa csemetét, szőlő- és bogyósgyümölcs oltványt a Gyümölcstermők Webáruházából! Egyszerű vásárlás, életerős növények, gyors szállítás! Vásárláshoz görgesse le az oldalt és válogasson a fényképes termék kategóriákból!

Figyelem! Szabadgyökerű gyümölcstermőkre a 2017. évi őszi szezonra 2017. augusztus 1-től adhatja le megrendelését, amelyet a beérkezés időpontja szerinti sorrendben, várhatóan 2017. október 24-től, 2017. december 6-ig postázunk. Ezért érdemes minél hamarabb elküldeni rendelését.

Konténeres gyümölcstermőkre és konténeres rózsákra, hagymás, gumós virágokra, kiegészítő termékekre folyamatosan vesszük fel a megrendeléseket és a beérkezés időpontja szerinti sorrendben 2017. december 6-ig postázzuk.

Fontos! Kérjük mindenképpen pontos és napi szinten használt e-mail címet és telefonszámot adjon meg a regisztrációkor, hiszen ezen keresztül fogjuk visszaigazolni a rendelést és jelezni, ha érkezik  csomagja!

Ilyen egyszerű nálunk vásárolni: A vásárlás menete, Így szállítunk mi: Szállítási, fizetési feltételek, Vigyázunk adataira: Adatkezelési elveink, Nálunk vannak jogai: Tájékoztató a fogyasztói jogokról a hatályos Ptk. alapján

Vásárlás előtt mindenképp olvassa el figyelmesen általános szerződési feltételeinket és csak az abban foglaltakat elfogadva vásároljon: Általános szerződési feltételek

Jó vásárlást!