Gyümölcstermők Webáruháza (gyümölcsfa, szőlő- és bogyósoltvány biztos helyről)Rendeljen házhoz gyümölcsfa csemetét, szőlő- és bogyósgyümölcs oltványt a Gyümölcstermők Webáruházából! Egyszerű vásárlás, életerős növények, gyors szállítás! Vásárláshoz görgesse le az oldalt és válogasson a fényképes termék kategóriákból!

FIGYELEM! TÁJÉKOZTATJUK VÁSÁRLÓINKAT, HOGY A RENDELÉSEK LEADÁSA ÉS KISZÁLLÍTÁSA ZAVARTALANUL MŰKÖDIK! MINDENKI NYUGODTAN ADJA LE RENDELÉSEIT. ÁRU VAN! DOLGOZUNK! JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNUNK! VIGYÁZZANAK MAGUKRA!

Szabadgyökeres növényekre megrendelést leghamarabb 2020. augusztus 1-től adhat le a 2020. őszi ültetési szezonra. Ezeknek a megrendeléseknek a kiszállítása várhatóan 2020. október 19-től kezdődik a megrendelések beérkezésének sorrendjében. Ezért érdemes minél hamarabb leadnia megrendelését.

Konténeres gyümölcstermőkre és konténeres dísznövényekre, hagymás, gumós virágokra, kiegészítő termékekre folyamatosan vesszük fel a megrendeléseket és a beérkezés időpontja szerinti sorrendben 2020. március 1-től postázzuk.

Fontos! Kérjük mindenképpen pontos, helyesírási hibáktól mentes és napi szinten használt e-mail címet és telefonszámot adjon meg a regisztrációkor, hiszen ezen keresztül fogjuk visszaigazolni a rendelést és jelezni, ha érkezik  csomagja!

Ilyen egyszerű nálunk vásárolni: A vásárlás menete, Így szállítunk mi: Szállítási, fizetési feltételek, Vigyázunk adataira: Adatkezelési elveink, Nálunk vannak jogai: Tájékoztató a fogyasztói jogokról a hatályos Ptk. alapján

Vásárlás előtt mindenképp olvassa el figyelmesen általános szerződési feltételeinket és csak az abban foglaltakat elfogadva vásároljon: Általános szerződési feltételek

Jó vásárlást!