Gyümölcstermők Webáruháza (gyümölcsfa, szőlő- és bogyósoltvány biztos helyről)Rendeljen házhoz gyümölcsfa csemetét, szőlő- és bogyósgyümölcs oltványt a Gyümölcstermők Webáruházából! Egyszerű vásárlás, életerős növények, gyors szállítás! Vásárláshoz görgesse le az oldalt és válogasson a fényképes termék kategóriákból!

Figyelem! Jelenleg nem postázunk. Szabadgyökeres növényeket is tartalmazó megrendelését a 2020. évi tavaszi szezonra 2019. december 2-től adhatja le, amelyet a rendelés beérkezésének időpontja szerinti sorrendben, várhatóan 2020. március 1-től, 2020. április 22-ig postázunk.  

Konténeres gyümölcstermőkre és konténeres dísznövényekre, hagymás, gumós virágokra, kiegészítő termékekre folyamatosan vesszük fel a megrendeléseket és a beérkezés időpontja szerinti sorrendben 2020. március 1-től postázzuk.

Fontos! Kérjük mindenképpen pontos, helyesírási hibáktól mentes és napi szinten használt e-mail címet és telefonszámot adjon meg a regisztrációkor, hiszen ezen keresztül fogjuk visszaigazolni a rendelést és jelezni, ha érkezik  csomagja!

Ilyen egyszerű nálunk vásárolni: A vásárlás menete, Így szállítunk mi: Szállítási, fizetési feltételek, Vigyázunk adataira: Adatkezelési elveink, Nálunk vannak jogai: Tájékoztató a fogyasztói jogokról a hatályos Ptk. alapján

Vásárlás előtt mindenképp olvassa el figyelmesen általános szerződési feltételeinket és csak az abban foglaltakat elfogadva vásároljon: Általános szerződési feltételek

Jó vásárlást!